top of page

Ontmoet onze leden

Wil jij hier ook tussen staan?

Meld je dan nu aan en wordt lid! En ben je al lid, stuur dan je volledige naam, bedrijfsnaam, een foto, logo en je Linkedin tekst naar  info@calinainc.com

Vind hier alle leden op volgorde

Picture53.jpg
 • LinkedIn

Gerda Borgers

Bedrijf : Nobel care

BIG geregistreerd.

 

Picture54.jpg
 • LinkedIn

Gerrie Boeve- Reurink

Bedrijf : Noordersluis Bouwgroep

 

Directeur bij B.V. Onroerend Goed B.N.S.

 

1705332397773.jpg
 • LinkedIn
309358435_400027498983995_5970873564721643548_n.jpg

Gladys Camphuijsen

 

Bedrijf: Zuyder

Website: www.zuyder.nl

 

Experienced Sales Director with a demonstrated history of working in the hospitality industry. Skilled in Event Management, Sales, Coaching, Leisure Sales, Corporate Sales and MICE sales.

Picture56.jpg
 • LinkedIn

Guany Wassenaar

 

Bedrijf : #1608 communicatie | organisatie | management

Website: www.hashtag1608.com

Enthousiaste professional met brede ervaring op het gebied van communicatie, marketing, organisatie en management in onder meer de financiële dienstverlening, fashion en zorg. Sterk in het identificeren van trends en het doorvertalen ervan naar concrete plannen, tekstschrijven en redactie met zeer flexibele schrijfstijl en het optimaliseren van customer journey en interactie. Strategisch en pragmatisch inzetbaar, resultaat en doelgericht, met een sterke focus op mensen en relaties.

Color-logo-no-background-1536x340.png

Happy bubbels

 

Bedrijf : Happy bubbels

Website: www.happybubbels.nl

n de pedagogische visie van Happy Bubbels staat het creëren van een omgeving centraal waarin kinderen zich zowel emotioneel als fysiek vrij voelen om de wereld te verkennen. Hierbij leggen we de nadruk op het stimuleren van hun welzijn, zelfexpressie en sociale vaardigheden, altijd met aandacht voor zowel het individuele kind als de dynamiek binnen de groep.

Picture57.jpg

Hasyba Bakker- Benjeddi

Bedrijf : Provincie Flevoland

Website: www.flevoland.nl/home

 

Employee Experience manager | MVO | Talentontwikkeling

 • LinkedIn
Picture58.jpg
 • LinkedIn

Hennie Molenaar-Kiefte

Bedrijf : De Flux jacht- en scheepsbetimmering

Website: www.deflux.nl

Owner, De Flux

Picture59.jpg
 • LinkedIn
Picture60.png

Irene Miltenburg

Bedrijf : BuitenVitaal

Website: www.herstelvitaal.nl

 

Interesse in onze dienstverlening? Locaties; Dronten, Lelystad, Almere, Ermelo, Harderwijk. Telnr. 06 51296273 Noloc en ISO 9001:2015 zorg gecertificeerd. Erkend CSRcoach en partner van CSR-centrum. Onder de naam HerstelVitaal bieden wij diensten aan gericht op het herstellen en verbeteren van de eigen vitaliteit en werkgeluk. Wij bewegen ons op een praktische manier op het snijvlak van zorg en werk. Herstelondersteunende begeleiding, stresscoaching CSR, re-integratiebegeleiding & maatschappelijk activering, persoonlijke begeleiding en groepsbegeleiding met de methodiek BuitenVitaal. - Raamovereenkomst 'Werkfit maken' en 'Modulaire dienstverlening' UWV. - Lid van CZMN (Coöperatie Zorgaanbieders Midden Nederland) voor de WMO persoonlijke begeleiding normaal- en hoog begaafden met psychische kwetsbaarheden, zelfstandig ondernemers; regio Noord en Noordwest Veluwe en gemeente Dronten. - Onderaannemer groepsbegeleiding Kwintes gemeente Lelystad. Kantoor te Lelystad (in de buurt van het vliegveld & natuurpark Lelystad) Buitenlocaties; Dronten, Harderwijk/Ermelo. Spreekkamer te Almere. Werklocaties in het groen & Bosfitprogramma BuitenVitaal: Leuvenumse bossen - regio Ermelo/Harderwijk, Boswachterij Roggebotzand te Dronten. Skills4life jongvolwassenen; De Meerpaal & Wisentbos Dronten. Ook bezoeken wij klanten thuis. Wandelcoaching vindt plaats in verschillende natuurgebieden én rondom het huis of werk van een klant.Interesse in onze dienstverlening? Locaties; Dronten, Lelystad, Almere, Ermelo, Harderwijk. Website: www.herstelvitaal.nl Telnr. 06 51296273 Noloc en ISO 9001:2015 zorg gecertificeerd. Erkend CSRcoach en partner van CSR-centrum. Onder de naam HerstelVitaal bieden wij diensten aan gericht op het herstellen en verbeteren van de eigen vitaliteit en werkgeluk. Wij bewegen ons op een praktische manier op het snijvlak van zorg en werk. Herstelondersteunende begeleiding, stresscoaching CSR, re-integratiebegeleiding & maatschappelijk activering, persoonlijke begeleiding en groepsbegeleiding met de methodiek BuitenVitaal. - Raamovereenkomst 'Werkfit maken' en 'Modulaire dienstverlening' UWV. - Lid van CZMN (Coöperatie Zorgaanbieders Midden Nederland) voor de WMO persoonlijke begeleiding normaal- en hoog begaafden met psychische kwetsbaarheden, zelfstandig ondernemers; regio Noord en Noordwest Veluwe en gemeente Dronten. - Onderaannemer groepsbegeleiding Kwintes gemeente Lelystad. Kantoor te Lelystad (in de buurt van het vliegveld & natuurpark Lelystad) Buitenlocaties; Dronten, Harderwijk/Ermelo. Spreekkamer te Almere. Werklocaties in het groen & Bosfitprogramma BuitenVitaal: Leuvenumse bossen - regio Ermelo/Harderwijk, Boswachterij Roggebotzand te Dronten. Skills4life jongvolwassenen; De Meerpaal & Wisentbos Dronten. Ook bezoeken wij klanten thuis. Wandelcoaching vindt plaats in verschillende natuurgebieden én rondom het huis of werk van een klant.

Picture61.jpg
 • LinkedIn
Picture62.png

Irma Dekker - Brughts

Bedrijf : Idos BV

Website: www.idos.nu

 

Eigenaar Administratiekantoor at Idos BV

Picture63.jpg
Picture64.jpg
 • LinkedIn

Irma van der Weide 

Bedrijf : Saleskansen

Website: www.saleskansen.nl

 

 

Sparringpartner voor zakelijke dienstverleners op het gebied van acquisitie. Ik help zowel ZZP'ers als MKB ontdekken waar hun saleskansen liggen.

irma@saleskansen.nl - +31 6 24433364 Je bent goed in je vak. Je droom om zelfstandig verder te gaan heb je gerealiseerd. Je werkt alleen of met een aantal partners. Je hebt mooie opdrachten gescoord via bestaande contacten, maar... Je weet niet zo goed waar je nieuwe klanten vindt. Je opdrachtenstroom droogt op en je vraagt je af waar je je omzet vandaan zult gaan halen. Continuïteit is ver te zoeken. Je krijgt al een knoop in je maag als je aan acquisitie denkt. Je schuift het continu voor je uit. Je weet dat dit een risico vormt en je wilt er graag iets aan veranderen, maar je ziet er als een berg tegenop. Dat hoeft echt niet. Als sparringpartner voor zakelijke dienstverleners, help ik je om jouw saleskansen te ontdekken. Er is veel meer mogelijk dan alleen koude acquisitie om jezelf in de markt te zetten en die klanten te vinden. Ben je benieuwd waar jouw saleskansen liggen? Neem gerust contact op.

Picture65.png

Jacqueline Ruikers

 

Bedrijf: Aviocom Linkedin

Website: www.aviocom.nl

HR / Financial Manager bij Aviocom B.V.

 • LinkedIn
Picture66.jpg
 • LinkedIn
Picture67.png

Janet Verbeek 

Bedrijf : Rijschool Janet

Website: www.rijschooljanet.nl

In januari 2018 is RijschoolJanet tot stand gekomen. De 1e leerling welke in juli is begonnen aan de rijopleiding is in oktober in 1 keer geslaagd voor haar rijbewijs. Dat is een egostrelend moment geweest. Dan weet je dat jou manier van lesgeven correct is. Het wordt inmiddels al wat drukker met de leerlingen, ik geniet van de metamorfose die de leerlingen ondergaan. Ronduit prachtig hoe ze veranderen. Het is van belang dat de durf en lef op de juiste manier groeien, dus niet alleen de route naar de examen locatie staat op het programma, ook gaan we naar grotere steden. Janet heeft in 1994 met haar man Peter Verbeek, Flevomontage interieurbouw opgestart. Specialisme: het plaatsen van laminaat en parketvloeren, het onderhoud van parketvloeren, schuren en lakken/oliën. Systeemkasten op maat gemaakt. Ook behang saus/schilder opdrachten worden aangenomen. Photo-behang, patroon-behang is een specialisatie van Peter (Flevomontage Interieurbouw) Indien nodig gaat ze mee met haar man. De boekhouding is haar afdeling. Daarnaast is Janet in 2010 voor haar taxipas met het daarbij behorende chauffeursdiploma geslaagd. Als taxi chauffeur zie ik het als mijn taak om u op correcte wijze van A naar B te vervoeren. Janet heeft bij van Slooten personenvervoer gewerkt van 2-2010 tot 8-2013. Vanaf augustus 2015 ben ik weer bij Van Slooten Personenvervoer aan het werk, wat ik tot september '18 met veel plezier gedaan heb. In 2012 is Scooter Verhuur Lelystad erbij gekomen. Op de scooter de schoonheid van Flevoland ontdekken. U komt op locaties waar u met de auto niet kan komen. Echt een ontdekkingsreis over de Zuiderzeebodem. Scooter rijden is nog steeds heel erg leuk. We hebben leuke verhuur momenten mee mogen maken. Maar ook aan leuke dingen komt ook een eind. Maart 2019 hebben we besloten om niet verder te gaan met de scooters. ScooterVerhuurLelystad is na 6 jaar gestopt.

Picture68.jpg
 • LinkedIn
Picture69.jpg

Janet Hulzebos

Bedrijf : Visma Idella

Website: www.visma-idella.nl

Experienced Managing Director with a demonstrated history of working in the management consulting industry. Skilled in Coaching, PRINCE2, Interim Management, Change Management, and Dutch. Strong business development professional with a Bachelor's degree focused in Voeding en dietetiek (Nutrition and dietetics) from Hogeschool INHOLLAND.

ZLF100.png
 • LinkedIn

Jannie van den Berg 

Bedrijf : Zelfstandigenloket

Website: www.zelfstandigenloketflevoland.nl

Jannie van den Berg is oprichter en manager van het Zelfstandigenloket Flevoland.

Dit samenwerkingsverband van de 6 gemeenten in Flevoland verzorgt vanaf 2004 bedrijfsfinancieringen, leningen voor levensonderhoud, coaching en advies voor ondernemers. Haar doel is om de hulp aan starters en aan bestaande ondernemers onder de aandacht te brengen en te verbeteren. Dit door het starten van een bedrijven mogelijk te maken en bedrijfsbeëindigingen te voorkomen. Zij maakt deel uit van het managementteam van de afdeling Werk, Inkomen en Zorg van de gemeente Lelystad en het Ondernemersplein. Zij is voorzitter van het landelijk Platform van Publieke Ondernemersadvies organisaties. Als mede-initiatiefnemer staat zij vanaf 2014 aan de basis van het portal MKB Doorgaan voor mkb-bedrijven en zzp-ers.

Door vroeg signalering te organiseren wil MKB Doorgaan tijdig ondernemers bereiken en een schakel zijn tussen alle private en publieke (financiële) mogelijkheden. Onnodige bedrijfsbeëindigingen worden hiermee voorkomen.

Er is speciale aandacht voor bedrijven met kwetsbare werknemers. De dienstverlening is kosteloos voor de ondernemer en wordt landelijk uitgerold. In 2014 werd zij Flevolandse Zakenvrouw in de categorie managers. Wat haar raakt zijn ondernemers met financiële tegenwind, maar met een in de kern gezond bedrijf, die onnodig ten onder gaan terwijl er goede oplossingen (privaat en publiek) beschikbaar zijn, bijvoorbeeld door het inzetten van de Bbz regeling.(Besluit bijstandverlening zelfstandigen).

1661972495427.jpg
 • LinkedIn

Jara Jager

Bedrijf : SUIT Marketing

Website: www.suitmarketing.nl

CRO | Data | Behavioural Science | Owner SUIT Marketing

SUITMarketing_Primair_logo_Zwart-.webp
Picture71.jpg
 • LinkedIn
Picture72.png

Jennifer Carmon

Bedrijf : Business Development for women

Website: www.bdforwomen.nl

Vrouwen zijn sterk, invloedrijk, geboren leiders en pioniers. Business Development for Women biedt een totaalconcept aan voor zowel werkgever als werknemer Onze missie is om hen te ondersteunen bij groei, hen te verbinden en te stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

Business Development for Women zet zich in voor meer diversiteit in organisaties. Door middel van trainingen, workshops en coaching helpen we werknemers in uiteenlopende organisaties om meer grip te krijgen om meer diversiteit en inclusiviteit te creëren. Diversiteit en Inclusiviteit binnen de hedendaagse organisatie kan ècht het verschil maken! Business Development for Women is mijn succesdroom die werkelijkheid is geworden. Ik geloof in de empowerment van en door vrouwen, die uitgaan van eigen kracht en die elkaars kwaliteiten benutten. Hard werken is nodig om je doel te bereiken, maar genieten van het leven net zo. Als het samen kan, voel ik mij in mijn element. Om succesvol te zijn heb je een sterke motivatie, toewijding en vooral elkaar nodig. Mijn missie is om duizenden vrouwen te inspireren en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en hun carrière.

Picture73.jpg
 • LinkedIn
Picture74.png

Jolanda Wicherson

Bedrijf : Jolanda Wicherson

Website: www.jolandawicherson.nl

Ik adviseer al jaren ondernemers met vraagstukken over hun (persoonlijke) groei, marketing en ondernemerschap. Daarnaast ben ik ook een ervaren trainer. Ik ben creatief en ben in staat die creativiteit om te zetten in haalbare doelen. Altijd vanuit het perspectief van groei en resultaat voor jouw bedrijf.

Wat ik terug krijg van klanten: - Je bent super praktisch en helpt me liefdevol mijn eigen keuzes te maken. - Je zit boordevol ideeën. - Je komt ongelofelijk snel tot de kern. Voor starters is er een waardevolle online Academie beschikbaar. Een laagdrempelige manier om te groeien in de eerste vijf jaar als ondernemer. https://jolandawicherson.nl/startersacademie-abo/ Ik coach ook individuele ondernemers: zowel de starter als de meer gevorderde (dienstverlenende) ondernemer. Om ervoor te zorgen dat professionals erin slagen om hun ambities te realiseren (zowel persoonlijke groei als groei ten aanzien van omzet) heb ik het Acquisitiebord ontwikkeld.

In 2017 publiceerde ik mijn boek: Geef je bedrijf een Kickstart. Klanten vinden en binden in de eerste vijf jaar van je onderneming. Kernproblemen van mijn klanten: - Ik heb nog te weinig omzet - Ik weet dat er meer inzit, maar hoe pak ik het aan? - Ik wil groeien, maar welke stappen zijn slim om te zetten? Verlangen: - Ik wil niet harder werken, wel slimmer Voor de ondernemer die de slag wil maken naar online ondernemen, heb ik samen met drie ketenpartners het prachtige KOO-programma gemaakt: www.kickstartonlineondernemen.nl Wil je een keer praten over hoe ondernemen voor jou slimmer en beter kan? Stuur me een DM of een mail naar info@jolandawicherson.nl

Picture75.jpg
 • LinkedIn
Picture76.png

Jolanda Janssen

Bedrijf : FlevoNautica

Website: www.flevonautica.nl

Mijn doelstelling is mensen helpen hun leven mooier te maken. Bezinning en tot rust komen, even geen social media en drukte van het werk, maar aandacht voor je gezin of vrienden. Waar kan dat beter als op het water en in de natuur? Varen geeft rust en een boot is een geborgen ruimte waar je met elkaar kan eten, drinken en genieten. Maar natuurlijk ook sportiviteit om met je wakeboard, waterski of funband hard en vrolijk over het water te gaan.

FlevoNautica Almere, "thuis op het water"

Picture77.jpg
 • LinkedIn
Picture78.png

Jolanda Seton

Bedrijf : Seton advies

Website: setonsalesenadvies.nl

📩 jolanda@setonsalesenadvies.nl | 📲 06 36176252 | 🌐 monkeymindstudios.nl| 🌐 setonsalesenadvies.nl

Jolanda Seton, ondernemer in Almere, eigenaar van Seton Sales & Advies en Monkey Mind Studios.

Picture79.jpg
 • LinkedIn
Picture80.png

Jolien Hoek

Bedrijf : Gemeente Almere

Website: www.almere.nl

Algemeen Manager Wijkteams Almere bij Gemeente Almere

Jose Zohlandt-Barendsen

Picture81.jpg
 • LinkedIn
Picture82.png

Joy Both- Taling 

Bedrijf : SEC- Survivals

Website: www.sec-survivals.nl

 

Outdoorpark SEC Survivals Almere Van gezellige groepsuitjes tot stoere survivals. Avonturen en uitdagingen voor alle leeftijden! Familiedag, Kinderfeestje, Teamuitje, Vrijgezellenfeest.

Picture83.jpg
 • LinkedIn
Picture84.png

Karin Senf 

Bedrijf : Horizon

Website: www.horizonflevoland.nl

 

In mijn loopbaan heb ik mij op verschillende terreinen bezig gehouden met vraagstukken gerelateerd aan de samenleving en regionale economie. Of het nou om banen voor langdurig werklozen ging, personeelsbeleid, arbeidsmarktproblematiek of het verkrijgen van meer banen in de regio het had altijd een relatie met maatschappelijke vraagstukken. Gezien mijn commerciële achtergrond en helicopterview zie ik altijd een stip aan de horizon, het uiteindelijke doel c.q resultaat welke ik wil behalen. De afgelopen jaren heb ik bewezen een initiator en verbinder te zijn. Ondanks dat ik een generalist ben kan ik inhoudelijke materie tot een bepaald niveau snel eigen maken. Draagvlak creëren in een politiek complexe omgeving en innovaties stimuleren in clustersamenwerkingen tussen bedrijven is voor mij een uitdaging. Projecten c.q clustersamenwerkingen zoals Bruggen bouwen in de polder, Flowland, Skillslab Flevoland, Creatieve beroepen in de groei, HUMANIMAL One Health- Ondernemerschap & Innovatie, Personalized Food met als vervolg een EFRO Kansen voor West aanvraag Green Health Solutions (Bittergourd), cocreatie bijeenkomsten voor de Flevo Campus/Floriade zijn projecten waar ik trots op ben. Samen met mijn collega's weten wij van een congres iets speciaals te maken.

Picture85.jpg
 • LinkedIn
Picture86.png

Karin Keimpema

Bedrijf : Hart-denken

Website: hart-denken.nl

Als ervaringsdeskundige en coach stimuleer ik vrouwen met kanker te leven in plaats van overleven door (los) te laten en van zichzelf te leren houden. De diagnose kanker zet je hele leven op zijn kop en je stapt in een achtbaan van emoties. Boosheid, verdriet, machteloosheid en angst zorgen voor behoorlijk wat stress. Vaak ben je aan het overleven in plaats van leven. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat deelname aan een mindfulness en compassietraining leidt tot minder stress, angst en somberheid. Bovendien verbetert het de kwaliteit van leven en welzijn. Daarom bied ik verschillende trajecten aan. Mindfulnesstraject bij kanker: Het traject is gericht op het zo goed mogelijk om leren gaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Bijvoorbeeld hoe om te gaan malende gedachten, gevoelens van verdriet, angst en hoe om te gaan met mogelijke lichamelijke klachten als pijn, vermoeidheid. Door het volgen van het traject leer je dat je zelf de keuze hebt hoe te reageren op situaties.

Compassie traject: Wanneer je geconfronteerd wordt met kanker wil je vaak sterk zijn en je moedig tonen naar anderen toe. Hulp vragen en je kwetsbaar opstellen doe je niet niet vaak. De sleutel is dat je niet alleen met mindfulness je leven benadert maar ook met heartfulness. Vaak is je innerlijke criticus aan het woord terwijl je juist behoefte hebt aan een innerlijke helper. Het hard zijn voor jezelf kost energie in plaats van dat het energie oplevert. In het compassie traject leer je milder voor jezelf te zijn en de weg te vinden hoe de zorg voor jezelf en de zorg voor anderen hand in hand kunnen gaan.

Traject op maat: Van overleven naar leven. Als alle behandelingen zijn afgerond wordt je geacht je leven weer op te pakken, maar hoe doe je dat? In dit traject dat speciaal op jou is afgestemd gaan we 1 op 1 aan de slag met het opbouwen van jouw leven. Doormiddel van een op maatgemaakt traject begeleid en stimuleer ik jou om van OVERLEVEN naar LEVEN te gaan.

Wat mensen in mij waarderen is dat ik snel de vraag achter de vraag naar boven weet te halen en de problematiek durf te benoemen. Ik hou van transparantie, eerlijkheid en een beetje humor op zijn tijd. Mijn ervaringsdeskundigheid geeft vrouwen met kanker steun en (h)erkenning. 🌏 www.hart-denken.nl ✉️ info@hart-denken.nl +31 6 38 65 05 95

Picture87.jpg
 • LinkedIn
Picture88.jpg

Karin Gabor

Bedrijf : Sustainable Real Estate Development (Partner DGV Group)

Website: www.dgvgroup.com

Duurzaamheid vinden we tegenwoordig een belangrijk item in de gebouwde omgeving. Als het puntje bij paaltje komt wordt er toch vaak voor een oplossing gekozen die minder ambitieus is dan toen men startte. De kosten worden vaak als argument genoemd. Mijn ambitie waarmee ik in 2017 de wereld van projectontwikkeling in stapte is om te laten zien dat het wel kan. En het kan, als je anders kijkt en anders ontwikkelt. Dat doen we binnen DGV Group. DGV Group ontwikkelt integraal duurzaam. Dat lichten we graag nader toe.

Picture89.jpg
 • LinkedIn
Picture90.jpg

Kim van Lier

Bedrijf : Heart to heal

In 2020 ben ik gestart met Heart-to-Heal, mijn eigen bedrijf waarin ik werk als intuitief energetisch Reiki therapeut. Daarnaast werk ik freelance als coach. Dit geeft mij de kans mijn klanten goed te kunnen ondersteunen, daar waar dat nodig is. Naast (job)coaching kan je bij mij terecht voor verschillende holistische behandelingen op het gebied van welzijn, gezondheid (zowel fysiek als mentaal) chronische pijnklachten en persoonlijke ontwikkeling(groei). Naast de traditionele Reiki behandeling bied ik tevens aan; Access Bars tm, Soul Body Fusion tm, Hotstone Reiki-massage en wandelend coachen (en nog meer zie mijn website: www.Heart-to-Heal.nl). Ik ben van nature intuitief, open, eerlijk en creatief in denken en doen. Ik sta open om hier op LinkedIn te verbinden met anderen en kijk uit naar wat dit mij kan brengen. Let's connect!

Picture91.jpg
 • LinkedIn
Picture92.png

Kimberly Valentien

Bedrijf : ValentienGeerdes Advocaten

Website: www.vglegal.nl

 

Specialties: Copyright, trade name, trade mark, media law, labour law, contract law, personal injury and wrongful act. Specialisaties: Auteursrecht, handelsnaamrecht, merkenrecht, mediarecht, arbeidsrecht, verbintenissenrecht, letselschade en onrechtmatige daad.

1709897168939.jpg
 • LinkedIn

Kirstin Bruggeman

Bedrijf : Interform b.v.

Website: www.Interform.nl

 

CEO at Interform b.v

logo-main-inter.png
Picture93.jpg
 • LinkedIn
V-beeldmerk_edited.png

Klaartje Wierbos

Winnaar Flevolandse Zakenvrouw 2017, categorie manager

Bedrijf : Vis a Vis

Website: www.visavis.nl

Bestuurslid Stichting Leisure Belang Almere - Bestuurslid Stichting het Nieuwe IJ - Bestuurslid theatergroep MATROSE

Picture95.jpg
 • LinkedIn
Picture96.png

Krista van Lith

Bedrijf : KVL Werving & Selectie

Website: www.kristavanlithwervingenselectie.nl

Experienced Service Delivery Manager with a demonstrated history of working in the information technology and services industry. Skilled in Service Delivery, Storage Area Network (SAN), VMware ESX, Coaching, and HP Products. Strong operations professional graduated from positivity now.

Picture97.jpg
 • LinkedIn
Picture98.png

Laura Bouwmeester

Bedrijf : Rederijk

​​

Tegenwoordig moet je een praatje kunnen houden of je idee naar voren kunnen brengen om resultaten te behalen, maar niet iedereen doet dat even gemakkelijk . Ben jij iemand die opziet tegen spreken in het openbaar? Denk je dat jij dat niet kunt of durft of dat een ander dat veel beter kan?

Ik kan je helpen over deze angst heen te komen en te zeggen wat je wilt zeggen. Je zult veel meer mensen kunnen bereiken en overtuigen en daarmee het succes behalen dat je je wenst.

Ik geloof dat iedereen het recht heeft om zelfbewust en vol overtuiging haar mening te geven. Onze maatschappij heeft jouw ervaring, verstand en gevoel hard nodig. Jouw succes als spreker helpt ons allemaal een stukje verder!

Wil je verdere informatie? Ga dan naar www. rederijk.nl. Je kunt je daar abonneren op de nieuwsbrief en gratis het rapport De Zeven Belangrijkste Spreekfouten (en hoe die te voorkomen) toegestuurd krijgen.

Picture99.jpg
 • LinkedIn
Overgangsexpert-Icon-Vierkant-Kleur-Rechts.png

Laura Diel 

Bedrijf : Laura Diel Overgangsexpert

Website: www.overgangsexpert.nl

 

Herken je dit? Je kunt niet meer functioneren zoals je gewend was Je slaap slecht Het huilen staat je nader dan het lachen Je bent jezelf niet meer Je vind jezelf niet meer leuk Je kan je werk niet meer goed doen Je bent emotioneel labiel.

Dan is het de hoogste tijd om actie te ondernemen want je hoeft hier niet mee door te blijven lopen. Ik help jou om weer jezelf te worden.

Picture101.jpg
 • LinkedIn
Picture102.png

Liesbeth Bronkhorst

Flevolandse Zakenvrouw 2021

Bedrijf : Stichting stad & Natuur Almere

Website: www.stadennatuur.nl

 

Directeur-bestuurder Stichting Stad & Natuur Almere /  Vormgever van Almere 2022

214bae38-2838-4660-b42e-c85f98981fa6.webp
 • LinkedIn
0ea7ffe0-36fa-4d6c-958c-cec900880520.webp

loretta Hok-A-hinH

Bedrijf : Powervibe

Website: www.power-vibe.nl

 

Personal trainer aan huis & groepsles instructeur

Picture103.jpg
 • LinkedIn
Picture104.png

Louise Voermans

Bedrijf : HRmeeters

Website: www.hrmeesters.com

Tel 06 46161764 HRMeesters ondersteunt en begeleidt vele bedrijven en organisaties bij personeels- en organisatievraagstukken. Structureel of incidenteel. Heb jij een vraag? Laten we samen er eens naar kijken.

Bedrijfsgroei en organisatieveranderingen leveren nieuwe vraagstukken op. De optimale organisatiestructuur, leiderschap, anticiperen op wet- en regelgeving, inrichten van uw personeelszaken en motiveren van medewerkers zijn kwesties die u aardig bezig kunnen houden. HRMeesters ondersteunt en begeleidt u bij het oplossen van deze vraagstukken. Wij verbinden de zakelijke aspecten met de menselijke kant van human resources zodat uw bedrijfsvoering soepel verloopt. Dat doen we door instrumenten te bieden, maar vooral door mee te denken in de richting waar u heen wilt met uw bedrijf. We helpen u uw HR vorm te geven, zowel op operationeel als op strategisch niveau.

Met 30 jaar ervaring in het HR vak heb ik heel veel bedrijven en organisaties leren kennen. Daardoor weet ik wat wèl en wat niet werkt. En de verandering te realiseren als iets niet werkt. Ik zie hoe bedrijven zoeken naar een oplossing voor hun organisatie- en medewerkersvraagstukken. En dat ook nog in een tijd dat goede medewerkers schaars worden en kiezen voor andere banen. Wat als we deze bedrijven met nieuwe inzichten verder kunnen helpen? Zo ontstond HRMeesters. Met HRMeesters dragen wij bij aan mensgerichte oplossingen die goed werken voor de bedrijfsvoering.

bottom of page