top of page

Ontmoet onze leden

Wil jij hier ook tussen staan?

Meld je dan nu aan en wordt lid! En ben je al lid, stuur dan je volledige naam, bedrijfsnaam, een foto, logo en je Linkedin tekst naar  info@calinainc.com

Vind hier alle leden op volgorde

Picture105.jpg
 • LinkedIn
Picture106.png

Marcia Richardson

Bedrijf : Leading Lean

Website: www.leadinglean.nl

 

Lean Continu verbeteren/veranderen (ook i.c.m. Agile) is mijn passie!

De afgelopen 22 jaar ben ik werkzaam op het gebied van Lean 6 Sigma, Verandermanagement, Organisatie- en Leiderschapsontwikkeling en de laatste jaren heb ik Agile Leiderschap hieraan toegevoegd. Ik blijf niet aan de zijlijn staan met alleen goede adviezen: ik stap in. Ik neem graag een stuk uitvoering voor mijn rekening en werk vanuit het principe "voordoen, mee doen, zelf laten doen". Mijn MBA heb ik afgerond aan de Newport Business Academy. Op het gebied van verandermanagement ben ik MBTI en NLP Master gecertificeerd en als Master trainer verzorg ik tweedaagse Lean trainingen aan de Nyenrode Business Universtity. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring met het implementeren van Lean 6 Sigma in diverse branches. Mensen kennen mij als scherp, resultaat- en doelgericht.

Mijn sterkte ligt bij het leggen van verbanden tussen klant verwachtingen, strategie en(keten)processen en de daaraan gekoppelde operationeel management en weerbarstige praktijk en drijfveren van mensen. Ik weet medewerkers intrinsiek te motiveren en zo draagvlak te creëren. Contact mij voor: * Bouwen aan team samenwerking * Verbeteren van KLANT (keten) processen * Continuos Improvement * Leiderschap trajecten op maat * Trainingen Lean (6 Sigma), Agile, Leiderschap... * Verhogen bedrijfseffectiviteit door inzetten Operationeel Management (Top-Down faciliteren, Bottom-up organiseren) * Strategy Deployment (Hoshin Kanri & Kata) * Coaching Kortom ik heb een sterke focus op het veranderproces en ook oog voor het resultaat. Ik ben ervan overtuigt dat je de mooiste resultaten behaalt wanneer passie samenkomt met talent. Ik heb inmiddels honderden directies en managers opgeleid en gecoacht. Iedereen die wij tijdens onze implementaties en trainingen ontmoeten zetten wij in hun kracht. Wij leren je leiderschap te nemen over jezelf, anderen te leiden en de organisatie te veranderen. "Leid jezelf, leid anderen, leid de organisatie.

Picture107.jpg
Picture108.jpg
 • LinkedIn

Marga janse 

Bedrijf: InnovatiefLeren BV

Website: www.innovatieflerenleren.nl

 

Samenwerking van collega's in teams onderling of met de manager, directeur of als ondernemer met medewerkers of met de buitenwereld? Dat vraagt om andere vaardigheden naast de inhoudelijke expertise. Het is wederzijds leiding geven en leiding nemen en het aandurven om elkaar aan te spreken. Om zo effectief mogelijk kennis te delen en tot innovatie te komen is het nodig om te durven delen, delegeren en loslaten. Dat gaat niet vanzelf en vraagt om te ‘leren leren’. Niemand kan slim zijn tegen zijn zin. Door met en van elkaar te leren wordt 1+1=3 en ontstaan nieuwe wegen om een winstgevend en op groei gericht team of organisatie te zijn.

Speciaal voor hoog opgeleide (HBO/WO) professionals werkzaam in de medisch/technische sector (Life Sciences) bij universiteiten, ziekenhuizen, zorginstellingen en overige (medische) kennisinstellingen hebben we de individuele innovatiereis, de leiderschapsinnovatiedag en de innovatie expeditie voor de organisatie ontwikkeld. Vanuit iLL is ons specialisme: in beweging brengen, de juiste persoon op de juiste plek, er anders naar gaan kijken, luisteren, verbinden, ontwikkelen en écht samenwerken.

Picture109.jpg
 • LinkedIn

Maria Wanrooij

Bedrijf: ADMI Support

Website: www.admi-support.nl

 

Owner, Admi Support

Picture110.jpg
Picture111.jpg
 • LinkedIn
Picture112.png

Mariam Talhaoui

Bedrijf: Second Home Kinderopvang

Website: www.secondhomekinderopvang.nl

 

✨Elk kind heeft het recht om veilig op te groeien✨ 🦋Mijn missie= Er aan moge bijdrage dat het kind ontwikkelt tot een “goed mens”. Een mens dat eerlijk is, respect toont voor zichzelf, de andere en de omgeving. Een mens dat zijn verantwoordelijkheden kent, die open staat voor het uniek van ieder individu en sociaal denkend is

 

💎Working hard for something We don’t care about is called stress.

Working hard for something We love is called passion.💎 ~ Simon Sinek~

Picture113.jpg
 • LinkedIn
Picture114.png

Marian Mulder

Bedrijf: MAC3PARK

Website: www.mac3park.nl

MAC3PARK is een snelgroeiende vastgoedonderneming in Flevoland en Overijssel. Wij bieden ruimte om te ondernemen, ruimte in de breedste zin van het woord. Bij ons kun je groeien..wij denken mee. Maar krimpen kan ook, als het om welke reden dan ook even tegenzit. Wij kijken naar de lange termijn en vinden het fantastisch om onze huurders te zien groeien. Ik wil MAC3PARK samen met het team verder laten groeien, natuurlijk in omvang, maar ook vooral in kwaliteit, volwassenheid en duurzaamheid! Met oog voor mens en maatschappij!

Picture115.jpg
Picture116.jpg
 • LinkedIn

Mari-Carmen Derks- van der Meulen Raez

Bedrijf: Office Support by Carmen

Website: www.oscarmen.nl

 

Wil je rust en balans in je onderneming én in je hoofd?

Maar je weet niet hoe want je moet die ene klant nog terugbellen, facturen versturen en nog tig (rand)zaken regelen.

Krijg je de stapels documenten niet opgeruimd omdat je andere prioriteiten hebt? Loop je achter met het opschonen van het archief en kom je maar niet toe aan het opstellen van een nieuwsbrief? Met andere woorden, heb je het zo druk met allerlei (administratieve) werkzaamheden dat je niet toekomt aan het werk waar het om draait, jouw core business? Of heb je tijdelijk extra handen nodig tijdens drukke periodes, in vakanties of bij uitval van werknemers? Dan biedt 'Office Support by Carmen' jou dé oplossing in de vorm van tijdelijke of structurele ondersteuning.

Ondersteuning zoals jij dat wenst. Dit is al mogelijk vanaf 1 uur per week of 5 uur per maand. Taken en verantwoordelijkheden die ik o.a. op mij kan nemen: - Op orde houden van archief/kantoor - Verwerken van mail/correspondentie - Contact onderhouden met leveranciers/klanten - Redigeren van teksten - Controleren van offertes - Bijhouden van deadlines - Bewaken van processen - Oppakken van ad-hoc werkzaamheden - Regelen van kantoorbenodigdheden, bedankjes, kerstkaarten of cadeaus voor klanten en personeel.

Je wilt toch ook meer tijd overhouden? Bijvoorbeeld om: - eindelijk dat idee dat je al een hele tijd in je hoofd hebt, uit te kunnen werken. - vaker met je vrienden af te spreken. - je gezin meer aandacht te geven en wekelijks iets met je kinderen te ondernemen. - je favoriete bezigheid of hobby nieuw leven in te blazen of een paar keer in de week naar de sportschool te kunnen gaan.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en kosten? Ik kom graag vrijblijvend bij je langs om je wensen te bespreken. structuur of orde in de chaos aanbrengen / uitzoekwerk / resultaatgericht / snel eigen maken / gemotiveerd / betrokken / plannen / integer / flexibel / vrolijk / prioriteiten stellen / oplossingsgericht / gastvrij / georganiseerd / makkelijk in de omgang / facilitaire zaken / toegankelijk / afwisseling in werkzaamheden en hiertussen snel schakelen / klant- en servicegericht.

Picture117.jpg
 • LinkedIn
Picture118.png

Maria Louise Grove 

Bedrijf: Coconut Communicatie

Website: www.coconut-communicatie.nl

 

Soms hebt u een project of vraagstuk waarbij u behoefte heeft aan een ervaren communicatieadviseur. U wilt uw imago bijsturen, zichtbaarheid vergroten of een specifiek project realiseren. De praktijk is dat u wordt ingehaald door de ‘waan van de dag’, of dat kennis of tijd ontbreekt.

Ik help u uit de brand met kennis van het communicatievak en een vlotte en praktische instelling. Ik breng voor uw organisatie samenhang aan tussen offline en online communicatie. Als u uw boodschap op een heldere manier overbrengt boekt u meer resultaat met uw communicatie.

Zo pak ik dat aan

Ik luister heel goed, kruip in de huid van uw bedrijf én van uw doelgroep. U krijgt realistisch advies over de aanpak en in te zetten middelen. Ik trek de kar voor u en weet uw team te enthousiasmeren. U krijgt iemand met ruime werkervaring, vakkennis en een praktische instelling. Het resultaat is een vlotte en professionele uitvoering van uw projecten.

U kunt mij inzetten voor tijdelijke aanvulling van uw team of voor een specifiek project. Samen met uw medewerkers bij u op locatie of vanuit mijn eigen kantoor.

Ik word er blij van als ik een probleem van iemand kan oplossen. Ik ben enthousiast, gedreven, kan goed samenwerken en mensen met elkaar verbinden. Mijn ideaal is een mix van plannen maken én uitvoeren van deze plannen.

Special interests: online communicatie, inzet van social media en nieuwe technieken. Schrijven van SEO webteksten, zoekmachineoptimalisatie en Google analytics.

Picture119.jpg
 • LinkedIn
Picture121.png

Marie Jose Heuvelman

Bedrijf: Calmos

Website: www.calmos.nl

 

Calmos Recruitment is gespecialiseerd in werving en selectie op het gebied van financiële, fiscale en HR posities. Zowel voor vaste als interim functies. Wij zijn een uitstekende sparringpartner voor zowel kandidaten als werkgevers. Dat, gedurende de hele sollicitatieprocedure, van het eerste contact tot en met het sluiten van de arbeids- of opdrachtovereenkomst.

Wij zijn geen CV schuivers, maar willen graag dat beide partijen de juiste keuze maken. Tegenwoordig is goed personeel werven en vasthouden één van de belangrijkste uitdagingen voor werkgevers. Met ons uitstekende netwerk weten we altijd de juiste persoon voor de juiste functie te vinden. Van vaste tot tijdelijke functies; van starter- tot aan directieniveau.

Ben je op zoek naar een andere functie of opdracht op financieel, fiscaal of HR gebied? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek waarin jouw wensen en mogelijkheden worden besproken.

Ben je opdrachtgever en op zoek naar een fiscalist, HR of finance professional? Ook dan ben je bij Calmos aan het juiste adres. Neem contact op, samen bespreken we het profiel van de gewenste kandidaat en ik ga direct voor je aan de slag.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met mij op via info@calmos.nl of +31642516792. Check de website op www.calmos.nl.

Picture122.jpg
 • LinkedIn

Mariella van den Donk Lofowong

Bedrijf: Ace productions en Ditha Bonita

Website: www.dithabonita.nl

 

Schrijven is meer dan het aaneenrijgen van mooie woorden. Het is een vak, mijn vak. Ik schrijf over de meest uiteenlopende onderwerpen, altijd in de taal van de lezer. Begrijpelijk, raak, helder. Of dat een artikel, reisverhaal, column of zakelijke tekst betreft. Voor printed media en het web.

Ik redigeer teksten en artikelen en zorg dat ze beter gelezen (kunnen) worden. Dankzij een netwerk van ervaren, professionele vertalers kunnen teksten en artikelen naar en vanuit elke taal worden vertaald. Missie

 "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best. " Specialties: Human Interest, Emancipatie, psycho-sociaal, seksualiteit & relaties, reizen en toerisme tbv printed media en internet.

Bedrijfsjournalistiek en copywriting pers en promotie, lezersacties

Picture123.jpg
 • LinkedIn
Picture124.png

Mariet Heestermans

Bedrijf: Werkstudio

Website: www.werkstudio.nl

 

Experienced Director with a demonstrated history of working in the human resources industry. Skilled in Outplacement, Operations Management, Executive Coaching, Organizational Leadership, and Management. Strong community and social services professional with a BSC focused in Business Management,.

Picture125.jpg

Marijke Burger – Neinhuis

Bedrijf: Burger support B.V

Website: www.burgersupport.nl

Picture126.jpg
 • LinkedIn

Mariken van Spornsen

Bedrijf: Vocal fit / Geef stem aan je talent

Website: www.vocalfit.nl

 

Talent- en loopbaancoach | Vocal Coach | Presenteren voor Professionals

Picture127.jpg
 • LinkedIn

Marion Wichard 

Met pensioen

Lid Dagelijks Bestuur bij Waterschap Drents Overijsselse Delta

Picture128.jpg
1681280182203.jpg
 • LinkedIn
Bijzonder Jij FC.png

Mariska Kloppenburg

Bedrijf: Bijzonder Jij

Website: www.bijzonderjij.nl

In 2008 heb ik Bijzonder Jij opgericht, met als doel een multidisciplinaire organisatie op te zetten die kinderen, jongeren, ouders en scholen adequaat en effectief kan begeleiden.
Ik richt me voornamelijk op het ondersteunen van groepen waar een onveilige sfeer heerst, de begeleiding van leerkrachten in het uitoefenen van hun beroep. Daarnaast houd ik mij bezig met het trainen van schoolteams in het bieden van passend onderwijs op gebied van sociale en emotionele ontwikkeling en het creëren van een veilig en prettig leerklimaat in de hele school.

Bijzonder Jij is een begeleidingspraktijk voor kinderen en jongeren met leer- en/of gedragsproblemen, hun ouders en scholen. Daarnaast doen wij verschillende onderzoeken en als het nodig is, kunnen wij diagnoses stellen. Wij werken graag in een persoonlijke sfeer en daarom werken wij niet met standaard protocollen. Wij kijken altijd de individuele kwaliteiten en sluiten aan bij de mogelijkheden.

Picture129.jpg
 • LinkedIn
Picture130.jpg

Marja van Bodegom

Bedrijf: De wijnkelder Almere

Website: www.dewijnkelderalmere.nl

 

Uw wijnwebshop in Almere! Met Kwaliteit door Passie! Rood, wit, rosé of bubbles?

De Wijnkelder Almere heeft voor elk moment een passende wijn!

Wij verkopen de trots en de passie van de wat kleinere familiewijnbedrijven in Duitsland, Frankrijk, Italië en Oostenrijk. Dit doen wij door het laten proeven van onze wijnen tijdens: Diverse evenementen (oa Streekparade in Almere-Stad); Informatieve en ongedwongen proeverijen bij ons of op locatie; Bedrijfsborrels/-presentaties in collegiale sfeer; Themaproeverijen (bijv. per land of streek / biologische proeverijen); Workshops of Cursussen.

Tevens verzorgen wij: Relatiegeschenken naar wens zoals: Wijn in een kistje, bedrukt met uw bedrijfslogo, of een fles wijn met uw bedrijfslogo op het etiket, aangevuld met een persoonlijke boodschap. Verjaardags- of Jubileumgeschenken. Partyservice (enkel in Almere): Wij leveren de wijn en het glaswerk voor uw feest. Komen na afloop alles weer ophalen en brengen enkel opengemaakt flessen in rekening.

Ook de horeca bedienen wij met onze uitstekende huiswijnen.

Wil je op de hoogte blijven van al onze diensten, activiteiten en producten: Schrijf je dan nu in voor onze Nieuwsbrief (verschijnt ca. 10 x per jaar in uw mailbox) op info@dewijnkelderalmere.nl

Picture131.jpg
 • LinkedIn
Picture132.jpg

Mary Haselager

Bedrijf: Provincie Flevoland

Website: www.flevoland.nl/home

 

Wat anderen over haar zeggen:

Ze heeft feeling voor het leggen van verbindingen tussen mensen en programma's. Daarom is haar aanpak zo succesvol!

Ze staat bekend om haar passie en haar commitment aan de organisatie.

Mary straalt authentiek leiderschap uit en is een betrokken en ondernemende manager.

Ze is een ware ambassadeur voor de publieke zaak. Ze durft verantwoordelijkheid te nemen voor haar werk en is daadkrachtig om vernieuwingen door te voeren.

Het inspireren van medewerkers en het motiveren en stimuleren om zich te ontwikkelen is een rode draad door haar hele loopbaan.

Picture133.jpg
 • LinkedIn
Picture80.png

Masja Broeke

Bedrijf: Gemeente Almere

Website: www.almere.nl

 

Programmamedewerker Almere Centrum bij Gemeente Almere

1646380579248.jpg
 • LinkedIn
logo-praktijk.png

Maxime Voorbraak

Bedrijf: Tandartsenpraktijk Voorbraak & Macville

Website: www.voorbraak.tandartsennet.nl

 

Mede-eigenaar, Mondhygiënist en praktijkmanager bij Tandartsenpraktijk Voorbraak & Macville

Picture135.jpg
 • LinkedIn
Picture136.jpg

Maya Nirsoe

Bedrijf: HousingNOW

Website: www.housingnow.nl

2021 is een jubileumjaar voor HousingNOW. Wij bestaan 10 jaar in september! Wat ooit is begonnen als een uit de hand gelopen hobby door mijn eigen huis te verhuren en van de buren. Is nu een Passie geworden. Alles wat met huizen te maken heeft, heeft mijn aandacht. Ik ben in hart en nieren een vastgoed makelaar. Als ervaringsdeskundige verkoop, aankoop en verhuur ik woningen. Ook wordt ik geregeld betrokken bij projecten. Afgelopen jaren heb ik mij verdiept in aankoopbegeleiding voor starters. Wat een trotse gevoel geeft als een starter door mij hún droomhuis hebben kunnen kopen.

Sinds 2018 ben ik ook voorzitter van StichtingIFA - International Festivals Almere. IFA is de brug tussen Internationale bedrijven, expats en Almere. Door festivals, evenementen, workshops, bijeenkomsten te organiseren voor de internationals en Almere geeft StichtingIFA de expats een warm welkom en een thuis basis.

Picture137.jpg
 • LinkedIn

Michelle Rutten

Bedrijf: Mayim werkbureau

management (office and account) within the recruitment/staffing sector;

training, counseling, coaching unemployed, outplacement projects, work experience projects, development of social/civic projects; empowerment, mobility of socially inactive or isolated persons/groups. initiating projects to fill in the missing gaps in society, MAYIM werkbureau's focus is on handicapped (young) persons seeking to participate in society; whether this is a job, voluntary work, intern- traineeships, jobretention, workshops on disability awareness, staff training and skills training, for organisations: to avoid losing (or not able to recruit) talented employees due to ignorance and awkwardness.

Specialties: recruitment, acquisition, negotiation, counseling and coaching/ I am especially interested in looking for opportunities/possibilities rather than restrictions because of a handicap,

Picture138.jpg
 • LinkedIn
Picture139.png

Mirjam van den Heuvel

Bedrijf: Lactatiekundigepraktijk NOP

Website: www.borstvoedingnop.nl

 

Begeleiden van mama's & zuigelingen
Begeleiden van ouders
Begeleiden van zorgverleners ( kraamzorg, ziekenhuis setting, verloskundigen )

Samenwerken met als doel de zorg te vernieuwen, te verbeteren en de zorg betaalbaar gezonder te maken.
Interesse voor gesprek? Neem dan gerust contact met mij op. M.Heuvel@borstvoedingnop.nl of info@makibo.nl

Picture140.jpg
 • LinkedIn

Mirka Mordarska

Bedrijf: Dep Almere

Website: www.dep-almere.com

 

Administratie voor grote en kleine bedrijven, maar ook voor particuliere klanten; belastingen en financiën - advies voor buitenlanders, boekhouding voor MKB/ZZP en particuliere klanten, begeleiding in onroerend goed aankoop en beheer van onroerend goed, vertalingen en tolk diensten. 

Picture141.jpg
 • LinkedIn
Picture142.png

Monique Ballering van der Laan

Bedrijf: Recht Door Zee Casemangement

Website: www.rechtdoorzeecasemanagement.nl

 

Hi. Welkom op mijn profiel.

In 2011 hebben mijn man Sander en ik Recht Door Zee opgericht.

Met een team van geregistreerde casemanagers adviseren wij bedrijven over verzuim en inzetbaarheid.

In mijn rol ben ik in gesprek met potentiële nieuwe organisaties en ben ik continu met onze klanten in gesprek hoe we samen mensen in organisaties inzetbaar kunnen krijgen en houden.

Waarbij wij niet geloven in pleisters plakken, maar in structurele oplossingen. Samen met alle betrokkenen gaan wij op zoek naar de oplossingen in jouw bedrijf.

Wij werken succesvol samen met: ✅MediaMonks, ✅TripleF, ✅Enreach ✅Gemeente Bernheze ✅Stichting Opspoor ✅Stichting Zorg Thuis ✅Willemse Infra, ✅Van den Bogerd transportgroep

De afgelopen 3 jaar ben ik als voorzitter betrokken geweest bij de beroepsvereniging voor casemanagers de RNVC. In deze rol heb ik het vak onder de aandacht gebracht van diverse stakeholders zoals: ✅SZW, ✅UWV ✅Belangenorganisaties.

Picture143.jpg
 • LinkedIn
Picture144.png

Monique van der Wal 

Bedrijf: Muff Oils International B.V.

Website: www.beach-street.com

 

𝗘𝗰𝗼 𝗙𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝗹𝘆 𝗦𝘂𝗻𝘀𝗰𝗿𝗲𝗲𝗻: 𝗲𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷𝗱𝗿𝗮𝗴𝗲 𝗮𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗯𝗲𝘁𝗲𝗿𝗲 𝘄𝗲𝗿𝗲𝗹𝗱. 𝗛𝗼𝗲? 𝗟𝗲𝗲𝘀 𝘃𝗲𝗿𝗱𝗲𝗿! ⤵

Met milieuvriendelijke producten voor jouw huid. Zonder toevoegingen van plastic en andere schadelijke stoffen. Door dit wereldwijd aan te bieden, proberen we bij BEACH-STREET de wereld beter te maken. Met onze producten en gedurende het productieproces houden we rekening met de natuur, de lokale bevolking en de veiligheid van jouw lichaam. Daarmee leveren we veilige producten af zonder chemicaliën.

Picture145.jpg
 • LinkedIn
Picture146.jpg

Nana Jongerden

Bedrijf: Theatergroep Suburbia

Website: www.theatergroepsuburbia.nl

 

Cultuurmarketing, communicatie en redactie.

Picture147.jpg
 • LinkedIn
Picture148.jpg

Nasima el Bachiri-Ouamar

Bedrijf: Bflex cleaning

Website: www.bflexcleaning.nl

CEO B Flex Cleaning-Jobs, La Novia Boutique,Flevo Timmerfabriek, Boutique.

Desk, Business mentor/ Spreker, Zakenvrouw van het jaar 2019/2020 (FL),Lid RvC Horizon Flevoland, Lid RvB SchoonmakendNederland,Raadslid Rabobank.

Picture149.png
 • LinkedIn

Neeske Abrahamse

Bedrijf: KiekendiefPerspectief

Website: www.kiekendiefperspectief.nl

 

Veel ervaring op het gebied van sociaal wetenschappelijk onderzoek, marktonderzoek, marketing, het geven van advies en het schrijven van beleid.

Zeer bedreven in zowel kwantitatief (monitoring, evaluatie, doeltreffendheid- en klanttevredenheidsonderzoek; via bijvoorbeeld enquetes, social media en observatie / registratie) als kwalitatief onderzoek (diepte-interview, groepsdiscussie, focusgroep, rondetafelgesprek en brainstormsessie).

Tevens eigenaar/beheerder van het FlevoPanel (zie www.flevopanel.nl). Het FlevoPanel bestaat uit ruim 6.000 inwoners van de provincie Flevoland die samen de Flevolandse bevolking vertegenwoordigen. Als u vragen wilt voorleggen aan dit panel kunt u bij mij terecht.

Specialiteiten: Effectmeting van campagne / evenement / maatregel Internetmonitoring / buzzmonitoring Onderzoek d.m.v. social media Doeltreffendheid- en doelmatigheidonderzoek Haalbaarheidonderzoek Concept testing Marktpositie en -potentie Doelgroepbepaling en doelgroepbereik Prijsbeleving en -elasticiteit Naamsbekendheidonderzoek Imago- en reputatie-onderzoek Klanttevredenheidonderzoek Medewerkertevredenheidonderzoek Website-onderzoek.

Logo_WdB_FoodEventsExperience_sRGB.png
 • LinkedIn

Nicole Priem

Bedrijf: Willem de Boer

Website: www.willemdeboer.nl

 

Mijn naam is Nicole Priem en ik ben accountmanager bij Willem de Boer food en events & accountmanager bij zalencomplex De Koningshof op Urk;
dat ook een onderdeel van Willem de Boer is.

Ik heb een vrije en verantwoordelijke functie in een prachtig bedrijf dat gespecialiseerd is in alle vormen evenementeninvullingen.
Van locaties, cateringaanvulling, aankleding, meubilair, licht en geluid en entertainment, Willem de Boer verzorgd van A tot Z.
Het mooiste in mijn functie is dat ik deze een eigen manier invulling mag geven, en kan daarbij altijd vertrouwen op de expertise van mijn professionele collega’s, in de uitvoering daarvan.
Mijn taak bestaat o.a. uit het fungeren als eerste aanspreekpunt tussen de klant en het bedrijf; signaleren van behoeftes van de klant en het verzorgen van advies hierover.

Voor mijn functie ga ik vaak op bezoek bij potentiële en bestaande opdrachtgevers.
De meeste voldoening haal ik uit tevreden opdrachtgevers en hun gasten en de prachtige herinneringen die worden gecreëerd.

De Flevolandse zakenvrouwen zijn al lang een begrip, en vind het erg mooi om er een onderdeel van te zijn.

Picture150.jpg
 • LinkedIn
Picture151.png

Nicole Smits 

Bedrijf: Fruithal Smits

Website: www.fruithalsmits.nl

 

Mede - eigenaresse Fruithalsmits

Picture152.jpg
 • LinkedIn
Picture153.jpg

Pascale Jongejans

Bedrijf: SecretariaatsBuro B.V

Website: www.sbb.nl

 

 

SecretariaatsBuro B.V. (SBB) is gevestigd in Almere en in 1986 opgericht. Inmiddels voeren wij met 15 dames op een professionele manier het secretariaat en nemen wij de telefoon aan voor ruim 250 ONDERNEMINGEN, VERENIGINGEN en STICHTINGEN in heel Nederland.

TELEFOONSERVICE

Bereikbaarheid is één ding, de kwaliteit van uw bereikbaarheid is een tweede. Recent onderzoek wijst uit dat LIVE BEANTWOORDING van de telefoon nog verreweg de meeste voorkeur heeft. SecretariaatsBuro B.V. zorgt ervoor dat uw klanten altijd meteen te woord worden gestaan.

UW TELEFOON DOORSCHAKELEN NAAR SBB

Op ieder gewenst moment van de dag tussen 8.30 en 17.30 kunt u uw telefoon doorschakelen naar SBB. Wij nemen professioneel en vriendelijk de gesprekken aan met de door u opgegeven naam. Degene die belt, merkt absoluut niet dat hij niet rechtstreeks met uw kantoor verbonden is. Uiteraard kunnen wij, indien u dat wenst, uw agenda beheren, orders noteren of informatie over uw diensten verstrekken. Persoonlijkheid en vertrouwelijkheid staan bij ons voorop!

SECRETARIËLE WERKZAAMHEDEN

Wij voeren voor een groot aantal van onze relaties ook SECRETARIËLE WERKZAAMHEDEN uit.

UITBESTEDEN

Het uitbesteden van secretariële werkzaamheden heeft vele VOORDELEN : Wij passen onze diensten aan al naar gelang de ontwikkelingen binnen uw bedrijf of in de markt. Altijd opvang voor uw werkzaamheden en kunt u zich richten op hetgeen waar u werkelijk goed in bent: het ondernemen. En denkt u ook eens aan de besparing op personeelskosten, kantoorruimte en werkplekken.

Paul van der Zwan.png
 • LinkedIn

Paul van der Zwan

Bedrijf: Stern 1M

Website: www.hedinautomotive.nl

 

Ik ben een professional op gebied van risk, auditing, compliance en control. Tevens heb ik ruime managementervaring ontwikkeld in de afgelopen 15 jaar ( zowel, directe- als indirecte aansturing van teams met ca. 15-30 fte). Ik ben in staat teams te vormen en een grote mate van zelfsturing te ontwikkelen. Mijn leiderschapsstijl is sterk resultaat- en kwaliteit gedreven. Door echt te luisteren naar de ander en de juiste vragen te stellen, kan ik de uitkomsten van het (groeps-) proces verdiepen.

Brede ervaring met inbedden van risicomanagement in de organisatie en inrichten / uitvoeren van de auditfunctie / ontwikkeling van (Risk) Control framework. Tevens eindverantwoordelijkheid voor de inrichting en uitvoering van de planning & control cyclus inclusief de daarbij behorende rapportage verantwoordelijkheid door stevige positionering van de business control functie in de organisatie.

Gesprekspartner op Directie- , Audit Committee en RvC niveau. Hiermee ondersteun en spiegel ik de verschillende stakeholders om haar specifieke verantwoordelijkheid te kunnen nemen en waarde toe te voegen voor de organisatie als geheel.

Voor ondersteuning op gebied van riskmanagement I internal auditing, of voor een individuele coachvraag ben ik bereikbaar op: ✆ 06 - 51 01 27 29 | ✉ vanderzwanpaul@gmail.com

Expertise:
Operational / internal Audit ( EMIA RO ) | Risicomanagement ( ORM ) | Finance & Control | BusinessControl I Compliance | People Manager | Three lines of defence | Governance | GRC | Leiderschap | Cultuur | Verandermanagement | Coach NLP | Teambuilding (LIFO, Belbin)

Picture155.jpg
 • LinkedIn
Picture156.png

Petrie van Dorp

Bedrijf: Petrievandorp

Website: www.petrievandorp.com

Petrie van Dorp is wat je noemt een echte multi-passionate.
Vanuit haar HR-achtergrond bij verschillende mediabedrijven weet zij als geen ander dat innerlijk werk een must is voor iedereen die een next level wil in het leven. Daarnaast is zij een gecertificeerd level 2 ademcoach en internationaal gecertificeerd Reconnective Healer.

Ook is zij schrijver van een aantal boeken zoals: The Power to Believe in You en het e-book Awareness of Depression, the 5 do’s & dont’s. Daarnaast is zij de bedenker van ‘De Artisjok Methode’, het 8 lagen systeem om terug te keren naar je hart en is zij als expert verbonden aan Studytube, marktleider in het leerplatform voor organisaties, waarmee zij samen een e-learning over mentale wendbaarheid voor bedrijven aan het ontwikkelen is. Release hiervan zal eind april 2023 plaatsvinden.
 

Picture157.jpg
 • LinkedIn
Picture158.jpg

Phuong Nguyen

Bedrijf: Okkerse & Schop

Website: www.okkerse-schop.nl

 

Experienced Attorney with a demonstrated history of working in the law practice industry. Skilled in Corporate Law, Legal Advice, Commercial Litigation, Legal Assistance, and Civil Litigation. Strong entrepreneurship professional with focus.

Picture159.jpg
 • LinkedIn
Picture160.png

Priscilla de Boer

Bedrijf : Sensum

Website: www.sensum.nl

 

Mijn kracht ligt in de totaalbeleving. Van concept tot ontwerp van een aansprekende logo en huisstijl, verpakkingen, (beurs)presentatie en expositie. Ik zorg dat de lijn die is uitgezet in de huisstijl, wordt doorgevoerd tot in elk gewenste presentatie, object of ruimte.

Mijn motto: De boodschap van uw onderneming moet beleefd worden, daar waar u werkt, waar u uw klant ontvangt en wat uw klant in handen krijgt.

Picture161.jpg
 • LinkedIn
Picture162.png

Priscilla Rijff

Bedrijf: Prizdanz Studio

Website: www.prizdanz.nl

 

Eigenaresse PrizDanz Studio

Genomineerd Flevolandse Zakenvrouw 2019

bottom of page