top of page

Ontmoet onze leden

Wil jij hier ook tussen staan?

Meld je dan nu aan en wordt lid! En ben je al lid, stuur dan je volledige naam, bedrijfsnaam, een foto, logo en je Linkedin tekst naar  info@calinainc.com

Vind hier alle leden op volgorde

1712391718020.jpg
 • LinkedIn
1651761835974.jpg

Rachida Moreira Figueiredo

Bedrijf: Moreira (Project)management & Advies B.V.

Gedreven, toegankelijk en betrokken zijn kenmerken die mij typeren. Ik straal rust uit en weet daarmee makkelijk vertrouwen te winnen. Ik handel vanuit authenticiteit en verantwoordelijkheid. Eigenschappen die mij typeren zijn scherp observatievermogen, geloof in eigen verantwoordelijkheid, coachend, verbindend, resultaatgericht, humor. Ik denk graag los van bestaande structuren om zó oude gewoontes om te zetten in nieuwe impulsen. Mijn energie zet ik graag in, in sectoren met betekenis in de maatschappij. Mijn kracht is de zakelijke kant te combineren met de menselijke kant.

Picture163.jpg
 • LinkedIn
Picture164.png

Reina Janssen

Bedrijf: JanssenCoaching

Website: www.janssencoaching.nl

 

Als loopbaan- en levenscoach richt ik me op zingeving en persoonlijke effectiviteit in werk en leven. Ik help je om verbinding aan te brengen tussen wie je zelf bent en wat je doet. Ik werk daarbij bij voorkeur niet met testen, maar met het persoonlijk levensverhaal.

In de snel veranderende arbeidsmarkt wordt het steeds belangrijker dat je jezelf goed kent en weet wat voor jou belangrijk is. Om zo goede keuzes te maken in je werkleven en burn-out of vastlopen voor te zijn. In mijn loopbaancoaching help ik je hier bij.

In januari 2017 heb ik mijn boek 'Spring! Naar werken in verbinding met jezelf' uitgebracht. Bekijk de bookchat (onder auteur) om te horen waar mijn boek over gaat. Ik heb m'n boek geschreven om je te helpen durven trouw blijven aan jezelf, hoe spannend de consequenties ook.

Gekoppeld aan mijn boek verzorg ik een workshop 'Kantelen in werk' in organisaties. Ik deel mijn 7 tips hoe je zelf stuurt op werken in verbinding met jezelf, zodat je meer gelukkig en zingevend werkt en leeft. Dit is een interactieve en levendige sessie. Op mijn website www.janssencoaching.nl kun je lezen hoe deelnemers dit ervaren.

Download mijn gratis E-book: 7 tips naar gelukkig werken. Neem contact op via 06-10743340 Ik help je (medewerkers) graag.

Picture165.jpg

Ria Dekker

Bedrijf: Frieteria/Brasseria

Website: www.brasseria.nl

Rianne Jacobs- Schouten.png
 • LinkedIn
Picture166.png

Rianne Jacobs- Schouten 

Bedrijf: DTLS. Online Marketing

Website: www.dtls-online.nl

 

Poldermentaliteit (hoe kan het ook anders met onze Flevolandse roots): geen marketing-blabla, maar meters maken. Met de poten in de klei, niet bang om je handen ‘vuil’ te maken. Nuchterheid: doen wat je zegt en duidelijk communiceren over wat je doet. Oog voor details en een enorme liefde voor het vak. Dat is dTLS. (spreek uit als het Engelse ‘details‘). Hét online marketingbureau dat voor jou werkt aan prachtige online resultaten!

DTLS. helpt bedrijven bij het behalen van meer resultaat en rendement uit hun online campagnes. In een wereld vol blabla en guru’s, kenmerkt dTLS. zich juist door nuchterheid. Wijdt het maar aan onze Flevolandse roots.

✔️ 14 jaar + online ervaring. ✔️ Google Premier Partner ✔️ Veel Google Shopping-ervaring! ✔️ Ervaring met Google Ads-accounts in alle soorten en maten (€ 1.000 – € 100.000 mediaspend per maand, B2C en B2B). ✔️ Ervaring met campagnes in verschillende landen/talen (onder meer Engels, Frans, Duits, Deens en Zweeds).

dTLS. Online Marketing werkt aan het online succes van mooie namen als Sdu, Volvo, Fiyo, Lampgoedkoop, Klimate, Bookmatch, Bollensteak, Kitcentrum, Isenvi, Evolar en Chi.

Kennis maken met dTLS? Kom vooral eens op de koffie in Dronten. We vinden het leuk om je over ons werk te vertellen en mee te denken over jouw uitdagingen!

Picture167.jpg
 • LinkedIn

Riki Dijkstra 

Bedrijf: FranklinCovey Benelux

Website: www.franklincovey-benelux.com

 

Marketing Manager

Picture168.jpg
Picture169.jpg
 • LinkedIn
Picture170.jpg

Rodrigo Soto

Bedrijf: Ultimum

Website: www.ultimum.nl

 

Wij zijn Ultimum, een uniek IT-bedrijf in Almere. Wat ruim 25 jaar geleden als startup begon, is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke IT-speler. Met klanten als Adevinta, Traffic Builders, MTC en de Politie, en inmiddels 75 personeelsleden in dienst, is Ultimum gestaag aan het doorgroeien. Toch blijven korte lijntjes, snel schakelen, open communicatie en betrokken professionele collega’s, kenmerkend voor Ultimum!

‘Veilig en betrouwbaar de samenleving verbinden door het delen van kennis en kunde’ is wat ons drijft. Ultimum kenmerkt zich als een flexibele organisatie die samen met klanten, vanuit een business-visie, kijkt naar de uitdagingen die er zijn op de weg naar digitale transformatie. Het slim, veilig inrichten van uw kern IT-processen en zorgen dat uw IT-infrastructuur altijd optimaal is, is waar wij goed in zijn. Altijd veilig en met inzet van hoogwaardige kennis en kunde.

Bij Ultimum kennen wij een viertal business lines, allemaal op het gebied van IT en veiligheid:

Cybersecurity
Het is geen vraag meer of, maar een must! Iedere organisatie moet zorgen dat zij haar Cybersecurity op orde heeft.

Via onze business line Cybersecurity zorgen wij ervoor dat uw organisatie optimaal beschermd wordt.

Outsourcing & Beheer
Een van onze specialiteiten waar we groot mee geworden zijn is Outsourcing & Beheer van IT. In essentie nemen wij voor u al uw IT-zorgen compleet uit handen.

Business Solutions
Via onze tak Business Solutions kijken we meer naar uw business processen en hoe wij deze het beste kunnen digitaliseren. We ondersteunen de organisatie in het realiseren van een klantgerichte IT-strategie.

Detachering
Doordat wij beschikken over een grote pool aan IT-Professionals kunnen wij de juiste gekwalificeerde mensen leveren. Juist in een wereld waarin de IT niet stil staat, zorgen wij ervoor dat onze IT-Specialisten (Ultimummers) kennis en/of capaciteit hebben en houden van de nieuwste producten en technologieën.

 

Picture171.jpg

Roely Graman

Bedrijf: Directeur Almere Marktonderzoek Advies

Website: www.almeremarktonderzoek.nl

Picture172.jpg
 • LinkedIn
Picture173.png

Ruth Sedney

Bedrijf: Jippie Joe

Website: www.jippiejoe.nl

 

Ik begeleid moeders en professionals als er problemen zijn bij het geven van de borstvoeding. Ik doe niets liever! Want pas als het borstvoeden goed gaat, kunnen moeder en kind genieten van het voeden. Met veel plezier combineer ik mijn werk als lactatiekundige met de kraamzorg en het geven van cursussen voor professionals. Daardoor kan ik de vragen waar wij in de praktijk tegenaan lopen opnemen in de lesstof.

Picture174.jpg
 • LinkedIn

Sabrina Ijbema

Bedrijf: VVC-Adventure B.V.

Website: www.vvc-adventure.nl

 

Medewerker bij VVC Adventure

Picture175.jpg
 • LinkedIn
Picture176.png

Samina Joya

Bedrijf: Joya Sports

Website: www.joyafightgear.nl

Ceo/co-founder bij Joya sports bv

Picture177.jpg
 • LinkedIn
Picture178.png

Sandra Rossen 

Bedrijf: Dierenkliniek Almere – Stad

Website: www.dierenkliniekalmerestad.nl

 

Dierenkliniek Almere-Stad is ontstaan uit een liefde en passie voor dieren die ik al van jongs af aan al voel. Met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan bij verschillende opleidingen, bedrijven en nevenactiviteiten, is er een prachtige kliniek ontstaan waar service, gezondheid en kwaliteit centraal staat.

Als Flevolandse ondernemer probeer ik ook maatschappelijk mijn steentje bij te dragen. Zo ben ik actief betrokken bij allerlei instanties in Almere waar ik veel voldoening uit haal. Ik verzorg bijvoorbeeld voor de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA) evenementen waarbij ondernemers zich met elkaar kunnen verbinden.

Picture179.jpg
 • LinkedIn
Picture180.jpg

Saskia Hoogwoud 

Bedrijf: Holland Aromatics B.V

Website: www.hollandaromatics.com

 

Interim Finance Manager

Picture181.jpg
 • LinkedIn
Picture182.jpg

Selina Kilickaya

Bedrijf: Libellum advies

Website: www.libellumadvies.nl

 

Zoals eten en drinken basisbehoeften zijn voor mensen, zijn kwaliteit en
informatiebeveiliging basisbehoeften voor het bedrijfsleven. Alle
bedrijven, inclusief het MKB, zouden een goede basis moeten hebben. Het
MKB wordt echter vaak overgeslagen, omdat de financiële buffers daar
kleiner zijn. Juist daarom richt Libellum Advies zich op het MKB. We
streven ernaar hen – en daarmee de maatschappij – veiliger en meer
weerbaar te maken, door het MKB te voorzien van advies op het gebied van
kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. Dit doen wij in de vorm
van:

    * Implementaties van managementsystemen voor informatiebeveiliging en
kwaliteit (op basis van ISO/NEN normen en het NIST-framework)
   * Interne audits tegen diverse ISO en NEN normen
   * Security Maturity Checks: hoe staat jouw informatiebeveiliging
ervoor?
   * Security awareness jaarprogramma’s en het uitvoeren van unieke en
interactieve security awareness sessies
   * Kwetsbaarheden scans
   * Het behandelen van specifieke vraagstukken ten aanzien van
informatiebeveiliging en kwaliteit

Picture184.png

Sharon Axwijk

Bedrijf: Bureau Gelijke Behandeling

Website: www.bureaugelijkebehandeling.nl

Picture185.jpg
 • LinkedIn
Picture186.jpg

Sigriet Jongstra

 

Bedrijf: Cleerdin & Hamer advocaten

Website: www.cleerdin-hamer.nl

 

Letselschadeadvocaat at Cleerdin & Hamer Advocaten LLP

Picture187.jpg
 • LinkedIn
Picture188.png

Simara Slager

Bedrijf: The Washlounge

Website: www.thewashlounge.nl

 

The Washlounge is de gezelligste wasserette van Almere!
Wij verzorgen de was én stomerij voor zowel zakelijke markt als particulieren. Bij ons kan je terecht voor de wasserette, stomerij en (kleding)reiniging.
Dankzij onze ervaring, klantvriendelijke benadering en professionele afhandeling zorgen wij ervoor dat al je wasgoed er weer schoon en verzorgd uitziet. Onze enthousiaste en ervaren werknemers wassen, vouwen, strijken, stomen én repareren al jouw wasgoed zorgvuldig en doen dit met veel liefde en plezier.

Haal- en Brengservice
Ben je niet in de gelegenheid om zelf de was te doen, of besteed je je tijd liever aan andere zaken?
Geen probleem! Onze haal- en brengservice kan van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat worden ingezet.

Picture189.jpg
 • LinkedIn

Siomara Spalburg

 

Bedrijf: SiOW

Website: www.siow.nl

 

Ervaren trainer en coach. Beschikt over zakelijk en financieel inzicht gebaseerd op jarenlange ervaring binnen de financiële dienstverlening. Uitstekende presentatievaardigheden en zeer gericht op het bereiken van doelen door kennis te delen en de beste resultaten voor klanten te behalen.

Sterke punten zijn onder meer verbinder, goede luisteraar en teamspeler. Vakbekwaam in trainingen, faciliteren van workshops, financieel risico, relatiebeheer en bank- en cashmanagement.

Experienced trainer and coach. Business and financial acumen and a history of working in the financial services industry. Excellent presentation skills and focused on achieving goals by sharing knowledge to get the best results for clients.

Strengths include connector, good listener and team player. Professional skilled in training, facilitating workshops, financial risk, business relationship management and banking and cash management.

Picture190.jpg
 • LinkedIn
Picture191.jpg

Solange Nouwen

Bedrijf: Gemeente Almere

Website: www.almere.nl

 

Accountmanager Economische Zaken gemeente Almere

Picture192.jpg
 • LinkedIn

Sonja Serlui

Bedrijf: Wellness Explorer Business

Na een korte carrière in de automatisering ben ik inmiddels als weer 25+ jaar zelfstandig ondernemer in de wellness industrie. Mijn bedrijf; Wellness Explorer Business werkt sinds 2014 samen met Beyuna. Samen richten wij ons op sterke groeimarkten: preventie gezondheid, welzijn, lifestyle en sport.

Beyuna maakt gebruik van internet om nationaal en internationaal omzet te genereren. Ons marketingconcept is een mix van de sterkste marketinginstrumenten: e-commerce, mond-totmond reclame en sampling. Ons doel is met de juiste producten marktleider te worden in onze industrie.

Specialismen: marketeer, trainer, spreker, e-commerce, new business development, social media, voedingsdeskundige, orthomoleculaire kennis.

Picture193.png

Souad Bouniss

 

Bedrijf: Mijn kinderopvang

Picture194.jpg
 • LinkedIn
static-sitepictogram.png

Suzanne Gorter

Bedrijf: Static Entertainment VOF

Website: www.staticentertainment.nl

 

"Bij Static Entertainment vormt dans de rode draad. Van onderwijs tot commerciële evenementen en bedrijfsfeesten. Wij doen het allemaal. Ons motto is "You Ask, We Create". Zo creëeren wij gezamenlijk met jou een uniek concept."

Picture197.png

Sylvia Kortlevers

Bedrijf : Huvia/Baderie Almere Havenlodge BV

Linkedin url: https://www.linkedin.com/in/sylvia-kortlevers-793665b8/

Linkedin bio: wij bouwen, verkopen en verhuren Havenlodges. Leff boat bouwen wij . dit is een snelle Tender geheel van aluminium. Houseboat is op dit moment een grote trend in Nederland. Duitsland, Engeland Dubai Amerika etc is het al jaren een begrip

Picture196.jpg
 • LinkedIn
avatar_large.png

Sylvia Kortlevers

Bedrijf: Huvia/Baderie Almere Havenlodge BV

Website: www.baderie.nl

 

wij bouwen, verkopen en verhuren Havenlodges. Leff boat bouwen wij . dit is een snelle Tender geheel van aluminium. Houseboat is op dit moment een grote trend in Nederland. Duitsland, Engeland Dubai Amerika etc is het al jaren een begrip

Picture198.jpg
 • LinkedIn
Picture199.jpg

Tilly Scholtze

Bedrijf: BUSINESS CHANNEL ONE

Website: www.bc1.nl

 

Ik help ondernemers, overheden en investeerders die werken aan duurzame transitie om meer samen te werken zodat we met elkaar de verduurzaming kunnen versnellen. Dat doe ik door bedrijven authentiek in beeld te brengen met behulp van journalistieke marketingtechnieken en actief verbindingen te maken tussen verschillende organisaties, zowel online als offline. Zodat ze beter gevonden worden, meer samen kunnen werken en hun doelgroep makkelijker bereiken

Klanten zien mij als enthousiast, deskundig, pragmatisch en betrouwbaar.

Wil jij ook sparren over je eigen duurzame verhaal, bel 036 713 00 15 ik denk graag met je mee

Picture200.jpg
 • LinkedIn
Picture201.jpg

Tineke Stuifzand

Bedrijf: 10 voor je dag

Website: www.10voorjedag.nl

 

Mijn bedrijf heet ’10 voor je dag’ met als belangrijkste uitgangspunt ‘Samen werken voor jouw dag’.

Dit komt tot uiting in mijn werk als dagvoorzitter en in mijn werk als presentatiecoach / bij het geven van presentatietraining.

n de afgelopen jaren heb ik als dagvoorzitter veel verschillende opdrachten en opdrachtgevers gehad. Ik heb onder meer bijeenkomsten geleid voor

 > Provincie Flevoland (Platform Circulair Flevoland)

> makelaar en projectontwikkelaar (over woningbouw, zowel online als live event)

 > VNO-NCW / Claassen, Moolenbeek en Partners (over bedrijfsovername)

 > OVDD (verkiezingsavond Onderneming van het Jaar)

 > Gemeente Dronten / Stichting 4 mei herdenking Dronten (leiden 4 mei bijeenkomst)

 > WindplanGroen (presentatie online journaals)

 > Jong Management (Over de Streep) > Gemeente Dronten (online event over ondermijning en eerder al live event over KVO-b)

Presentatietraining onder meer:

> Aeres Hogeschool (lessen presentatietechniek)

> individuele presentatie coaching trajecten

> workshops presentatietraining

> freelance trainer bij De Presenteerschool

 > Workshops eerstejaars studenten TBK Windesheim

Neem je contact op voor een kennismakingsgesprek? Samen kijken we naar wat het beste past bij jou en /of jouw event.

Ben je op zoek bent naar meer zelfvertrouwen op het / jouw podium? Laten we kennismaken en kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Ik geniet van genietende mensen. Als jouw event of presentatie geslaagd is, is ons gezamenlijk doel bereikt.

10 voor je dag | Dagvoorzitter en Presentatiecoach Tineke Stuifzand

Tevens verenigingsmanager van Ondernemersvereniging De Driehoek (ovdd.nl)Mijn bedrijf heet ’10 voor je dag’ met als belangrijkste uitgangspunt ‘Samen werken voor jouw dag’. Dit komt tot uiting in mijn werk als dagvoorzitter en in mijn werk als presentatiecoach / bij het geven van presentatietraining. In de afgelopen jaren heb ik als dagvoorzitter veel verschillende opdrachten en opdrachtgevers gehad. 

Picture202.jpg
Picture203.png
 • LinkedIn

Veva Romijn

Bedrijf: Business & More By Veva

Website: https://businessandmorebyveva.nl/

Picture204.jpg
 • LinkedIn

Wendie Hagendoorn

Flevolandse zakenvrouw van het jaar 2013 in de ZZP-categorie.

 

Bedrijf: Schaapje Schaapje

Website: www.schaapjeschaapje.nl/


Mijn passie is om iedereen kennis te laten maken met wol en zijde zijnde natuurlijke materialen.
Bij voorkeur zijn de materialen van biologische of biologisch/dynamische oorsprong.

Specialties:

- Kennis van wol en zijde
- Netwerken

Picture205.jpg
 • LinkedIn

Willeke Waller

Bevlogen professional | business- & programmamanagement | marketing & communicatie| co-creatie | strategie en doen | verbinder | dialoogexpert | appreciative inquiry | voedseltransitie

O.a. betrokken bij Flevo Campus (programma-& stakeholdermanagement), Flevolandse Zakenvrouwen (jurylid Flevolandse Zakenvrouwverkiezing), Swim to fight cancer Almere 2024 (kernteam), Expeditie Award Flevoland (jurylid), Up Almere (Start & Scale Up mentor).

Met een heldere blik op zaken en door hoofd en hart en daadkracht met elkaar te verbinden, behaal ik graag concrete resultaten door ondernemerschap, vernieuwing en creativiteit te tonen. Daar waar ik partijen/mensen kan verbinden, inspireren en kan bijdragen aan een mooie en constructieve samenwerking, ben ik in mijn element.
 

Kwaliteiten • Verbindend • Vernieuwend • Betrokken • Authentiek • Intuïtief • Ondernemend • Accuraat • Kritisch • Goed organiserend vermogen

Picture207.jpg
 • LinkedIn
Picture208.png

Wilma Hoogendoorn

Bedrijf: Wilma Hoogendoorn Fotografie

Website: www.wilmahoogendoorn.nl

 

Actief als freelance zelfstandig fotograaf.

INTERIEUR:

Mijn ervaring in interieur is voornamelijk op locatie bij bedrijven en de mensen thuis. Ik werk onder andere voor een meubelmakerij en een lichtstudio. De projecten worden bij de mensen thuis vastgelegd. Omdat de inrichting dan compleet op elkaar afgestemd is kan ik het geheel in sfeerbeelden vangen én het product zelf zoals het bedoeld is. Mijn fotografie heeft als doel de kijker te prikkelen en overtuigen dat ze hier moéten zijn en vanuit de designer het product zodanig te tonen, dat het volledig tot zijn recht komt. Ik ben ook actief op de woningmarkt, ik werk voor een makelaar en fotografeer alle huizen die in de verkoop gaan.

TROUWFOTOGRAFIE

Ik fotografeer met een journalistieke inslag. De échte momenten wil ik zo vast leggen. Een fotoshoot mag, maar hoeft niet persé. We doen wat goed en ontspannen voelt. Ik zal zeker jullie liefde gedurende de hele dag al fotograferen. De traan, de blijdschap, alles wat er kan gebeuren op zo'n speciale dag als deze. Uiteraard met alle dierbaren die zo dicht bij jullie staan. De fijne sfeer van de dag moet voelbaar zijn in de foto's. Maar een dosis humor kan ik ook zeer waarderen. Dat laat ik er ook graag in terug komen. De albums verzorg ik ook. Van lay-out tot print. Ze zijn luxe uitgevoerd.

Picture209.jpg
 • LinkedIn
Picture210.png

Yvette de Bake 

Bedrijf: KENDR

Website: www.kendr.nl

 

Ik ben een gedreven ACCOUNTANT die echt van haar vak houdt. Ik geef strategische en financiële advies en zorg voor de fiscale positie van mijn cliënten.

Met een team van adviseurs, fiscalisten en boekhouders verzorgen wij bij KENDR onder meer de volledige financiële administratie, managementrapportages en fiscale aangiftes. Dat doen wij met de nieuwste technologie volledig digitaal. Natuurlijk ondersteunen wij jou ook bij het waarmaken van ambities, met actuele inzage in resultaten bekijken wij hoe rendement kan verbeteren.

Picture211.jpg
 • LinkedIn
Picture212.png

Yvonne Staats

Bedrijf: IT&C Support en Why Coaching works

Website: www.itcsupport.nl

 

Ik, Yvonne Staats, dé motivator die ondernemers helpt hun 'mojo' terug te krijgen. Op een persoonlijke, integere manier geef ik ondersteuning in het maken van bewustere keuzes op zakelijk en privégebied. Dit door mijn authentieke kijk/invalshoek leidt ik jou tot heldere inzichten en praktische oplossingen.

Experienced Owner with a demonstrated history of working in the translation and localization industry. Strong business development professional skilled in Multilingual, Coaching, Translation, Entrepreneurship, and Proofreading.

Picture213.jpg
 • LinkedIn
Picture214.png

Zwannette Snelling Berg – Spoelstra

Bedrijf : Rabobank Flevoland

Website: www.rabobank.nl

 

Manager Operations Vermogensopbouw

bottom of page